Klik hier om terug te gaan naar Home Klik hier om terug te gaan naar Home Wie is Cosmijn? Nieuws over Cosmijn Contactgevegens van Cosmijn

Afvallen (Herbalife) Afvallen met Cosmijn Beauty & Wellness

Herbalife is een alomvattend gewichtsbeheersings-programma. Het is geen dieet, maar gaat om een verandering van levensstijl. Wel worden er bij Cosmijn Beauty en Wellness producten verkocht die maaltijdvervan-gend werken. Zij bevatten alle mineralen en vitaminen die je nodig hebt. Naast een vermindering van gewicht zal men ervaren minder moe te zijn, omdat mensen door de voeding van Herbalife alle voedingsstoffen die men nodig heeft ook binnen krijgt.

Marion Kamphuis zelf is razend enthousiast over het programma, niet in de laatste plaats omdat haar eigen ervaring leidend is geweest in het succesverloop van dit product. Zij verloor zelf al vele kilo's door het volgen van het Herbalife programma. Door haar enthousiasme en haar levende bewijs wordt u des te meer aangespoord om nu eindelijk eens,Herballifeonder uitstekende begeleiding, die extra kilo’s te verliezen.

Het programma is een Challenge van 12 weken. Bijeenkomsten worden gepland voor coaching, vetmetingen en wegingen. De helft van de € 60,00 kosten wordt in een prijzenpot gestopt, die aan het eind van de Challenge procentueelgewijs wordt uitgekeerd.

Cosmijn Beauty en Wellness is onafhankelijk distributeur van Herbalife producten.U bent nu hier: Home > Afvallen