Klik hier om terug te gaan naar Home Klik hier om terug te gaan naar Home Wie is Cosmijn? Nieuws over Cosmijn Contactgevegens van Cosmijn

Bio Skin Jetting (Rimpelbestrijding)

BioSkinJetting is een natuurlijke methode voor rimpelcorrectie. Door het gebied onder de rimpel te activeren, wordt de huid aangespoord nieuw weefsel te vormen. De rimpel wordt dan weer opgevuld met jonge collageen en elastische vezels.

De "de leeftijd van de huid" wordt met de BioSkinJetting methode teruggebracht naar een eerder moment. Het natuurlijke verouderingsproces verloopt daarna geleidelijk en natuurlijk. Hoe lang het uiteindelijke resultaat aanhoudt is sterk afhankelijk van erfelijkheid en leefgewoonten. Negatieve invloeden zijn bijvoorbeeld: zon en zonnebank, roken en een tekort aan vitamines. Door het thuisgebruik van ondersteunende producten uit het krachtige Carat SkinRejuventation Programme (verjongingsprogramma) zal het verouderingsproces worden afgeremd en de behaalde resultaten nog langer aanhouden.


Bio Skin Jetting - Rimpelbestrijding - CosmijnBio Skin Jetting - Rimpelbestrijding - Cosmijn

 

 

 

Het aantal behandelingen is afhankelijk van leeftijd,leefgewoonten en diepte van de rimpels. Bij fijne rimpels is 1 tot 3 behandelingen vaak voldoende. Bij diepere rimpels is een kuur van 5 behandelingen nodig.
De behandelingsduur van een behandeling varieert van 30 tot 60 minuten.

U bent nu hier: Home > Behandelingen > Bio Skin Jetting