Klik hier om terug te gaan naar Home Klik hier om terug te gaan naar Home Wie is Cosmijn? Nieuws over Cosmijn Contactgevegens van Cosmijn

Massages

HOT STONE EN THAI KRUIDENBUIDELMASSAGES

Een Hot Stone Massage is een heerlijke behandeling van 1,5 uur waarbij u helemaal tot rust komt en uw spieren en huid verwend worden door warmte en voedende oliën.

Van oudsher worden de basaltstenen vanuit vulkanische gebergten gebruikt, Hot Stone Massage bij Cosmijnomdat daar veel mineralen in zitten die de warme stenen doorgeven aan de huid. Daarom voelen velen zich na de behandeling soepel en ontspannen. Na de massage met olie en de warme stenen wordt u in folie en warmtedekens gewikkeld waarna u ongeveer 20 minuten mag rusten en komen er afvalstoffen vrij door transpiratie. Na een heerlijke douche zorgen wij voor een kopje kruidenthee of koffie

Thai-kruidenbuidelmassage is een massage met kruidenstempels en warme olie om u helemaal te kunnen laten ontspannen en relaxen. Voor de massage wordt u eerst gescrubd. Na de massage wordt u in folie gepakt, krijgt u warmtedekens over u heen en mag u 20 minuten rusten. U kunt genieten van een rustgevende muziek maar prefereert u de stilte dan kan dat ook. U kan daarna lekker douchen maar kiest u ervoor om de geur van de kruiden bij u te houden, dan drogen wij u af zodat u thuis nog kunt nagenieten van uw behandeling. Kruidenthee of koffie staat voor u klaar als afsluiting.

 

CANDLE MASSAGE

Een primeur valt u ten deel bij deze massage. Cosmijn is namelijk de eerste in Noord-Nederland die deze massage in haar programma heeft opgenomen.

De massage wordt uitgevoerd met warm kaarsvet en staat garant voor het ultieme genieten en werkt zeer stressverlagend.

Zoals u van Cosmijn Beauty en Wellness gewend bent wordt u voorafgaand aan de massage zorgvuldig gescrubd. In dit geval met een granenscrub van Jean d’Estree, een volledig biologisch product zonder toevoeging van parabenen (een chemisch conserveringsmiddel).

Ondertussen wordt de kaars aangestoken en verwarmd. Het kaarsvet wordt over uw chakra’s gegoten (volledig veilig en pijnloos) en daarnacandles kan de massage starten. Een massage die uw masseuse met de onderarmen en ellebogen doet. Na de massage wordt u ingepakt in folie en kunt u een moment heerlijk nagenieten van uw massage. Uw kopje koffie of thee staat klaar nadat u fris gedoucht heeft of met warme kompressen bent afgenomen.


LICHAAMSPAKKINGEN

Totale ontspanning, wie verlangt daar niet naar? Een manier om dat te bereiken is een lichaamspakking. Het fijne van de lichaamspakkingen is dat het niet alleen ontspant, maar ook nog goed voor u is.

Modderpakking

De modderpakking bestaat al eeuwenlang en is bekend om zijn ontgiftende werking. De pakking reinigt uw huid, verbetert de huidstructuur en verwijdert overtollig vet en dode huidcellen.

Melting Cream Bodypakking

De Melting Cream Bodypakking is, zoals de naam al verraad, een pakking met cream butter. Deze weldadig geurende pakking zal een verademing zijn om te ondergaan. Maar naast het herboren gevoel achteraf is het ook zo dat de pakking reinigend en huidverstevigend werkt.

Beide pakkingen duren ongeveer een uur. Ook wordt de huid van te voren zorgvuldig gescrubd, om de werkzame stoffen optimaal te kunnen laten werken. Na afloop is er nog tijd om af te sluiten onder het genot van een kopje koffie of thee.

U bent nu hier: Home > Massages