Cosmijn-overmij3
Cosmijn-over mij-1

Beauty, verjonging en ontharingssalon Cosmijn is een unieke schoonheidssalon gevestigd in het mooie Drentse Odoorn. Cosmijn schoolt zich regelmatig tot nieuwe technieken en behandelingen om u het beste resultaat te geven!
Cosmijn biedt complete schoonheidsbehandelingen en gelaatsmassages voor:

  • Huidverzorging;
  • Huidverjonging;
  • Huidverbetering;
  • Voetverzorging.

Met enorme kennis en passie voor mijn vak, kies ik de beste behandelmethode om uw wensen te vervullen. Ontspanning, genieten en de juiste verzorging zijn de ingrediënten die u bij Cosmijn zult ervaren. Afhankelijk van uw huidconditie en wensen, is het mijn missie om u zo professioneel mogelijk te helpen.

Er wordt in de salon ook gebruik gemaakt van diverse huid verbeterende methodes, zoals de micro-dermabrasie met diamant fraisjes en de radio frequentie behandeling, om een boost aan de huid te geven en de structuren van de huid te verbeteren.   

Tevens wordt er gebruik gemaakt, ten behoeve van de huidverbetering van de Plabeau, dit in combinatie met de PB serums. In de salon werken wij voor verzorgingsbehandelingen met de kwalitatieve producten van Cosmijn, La Valois Cosmetique/Declaré (gespecialiseerd op het gebied voor de gevoelige huid) en Weleda.

Inmiddels ben ik 30 jaar professional op bovenstaande gebieden. Als één van de eersten in Nederland heb ik me 15 jaar geleden verdiept in de suiker ontharingstechniek (sugaring) om natuurlijk te ontharen. Deze ontharingstechniek was zo succesvol dat ik de laatste 7 jaar in diverse landen trainingen heb verzorgd om vele wensen betreft huid en haar professionals eigen te laten maken en hen hierin de techniek aan te leren. Door deze internationale ervaringen heb ik ook de beste sugaring producten bij elkaar gezocht die het beste resultaat opleveren!

Kortom:  topkwaliteit en een scala aan behandelmethoden voor elke huid!
Laat u verrassen en wees welkom!

Een warme groet,
Marion Kamphuis