Verjonging - PB Serums

PB Serums zijn Cosmeceuticals op basis van gevriesdroogde enzymen en kunnen gezien worden als cosmetica met farmaceutische eigenschappen. Het gebruik van deze enzymen in behandel- en thuisproducten op een farmaceutisch kwaliteitsniveau, werken in de diepere lagen van de huid. Zij stimuleren de vernieuwing en inwendige functies van de cel. De werkzame stoffen zijn in staat de huid blijvend te beïnvloeden. De moleculaire samenstelling van PB Serum is veel kleiner dan die van cosmeticaproducten, waardoor de ingrediënten dieper in de huid en beter door de huid opgenomen worden. De concentratie van de werkstoffen is daarnaast vele malen hoger, waardoor het effect veel krachtiger is en langduriger doorwerkt. De vriesdroogtechniek zorgt er voor dat de werkzame stoffen tot meer dan 15 jaar stabiel blijven. Dit zonder toevoeging van conserverings- of andere middelen. Het betreffen 100% pure ingrediënten.
PB Serum Cosmeceuticals richt zich specifiek op huidproblematieken. De gelaatsbehandelingen zijn zeer effectief. Voor thuisgebruik zijn er diverse gevriesdroogde producten die de resultaten ondersteunen en versterken.

Pb Serum wordt gebruikt bij:

  • Rimpels in het gelaat
  • Verslapping van de huid.
  • Een vale huid.
  • Een huid met oneffenheden.
  • Gecombineerde/vette/acne huid.
  • Rosacea/couperose.

Beauty, verjonging en ontharingssalon Cosmijn past de PB Serums toe in combinatie met de Plabeau. De Plabeau is een innovatief apparaat dat in staat is om de diep in de huid door te dringen, zodat het resultaat nog beter wordt.
Voor alle behandelingen geldt dat het behaalde resultaat van de salonbehandeling thuis wordt voortgezet met de producten gebruikt in de behandeling.